Schuberth C5 styrthjelm i gul
  •  5.595 DKK
  • Tilbuds pris:
    4.490 DKK
  • (Du sparer 1.105 DKK)
  • Tilvalg:
  • HUSK STR
Vælg antal:   

     
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Schuberth C5 er en ny kvalitets styrthjelm med mange opdateringer. Der bliver også mulighed for personlig tilpasning af hjelmen og luftsystemet er lavet på en ny måde. Der er nu også mulighed for at køre med flip-up hjelmen åben, og visiret kan huske sin sidste postion, så lukker man hjelmen igen, stopper visiret samme sted, som da man åbnede hjelmen. Der er også et nyt kommunikationssysten SC2 fra Sena til Schuberth C5.   

• Glasfiberskal i to størrelser XS—L og XL-3XL
• ECE 22.06 homologeret, med P/J dobbelt homologering
• Fiberglasskal forstærket med ét kulfiberlag til
forbedret stødabsorbering og lettere vægt.
• A.R.O.S – Anti roll Off system
• Ny patenteret visirmekanisme med hukommelsesfunktion
• Forbedret synsfelt takket være ny City Position-mekanisme
og nyt solskærms låsesystem.
• Plug & Play samtaleanlæg baseret på Sena 50S med højtalere, mesh
antenne, FM-radioantenne og Bluetooth-antenne forudinstalleret
i hjelmskallen.
• Vægt flip-up styrthjelm 1700gr

  

ENESTÅENDE AEROAKUSTIK YDELSE
Siden den første CONCEPT hjelm har den enestående aeroakustik ydeevne været et af de karakteristiske elementer i alle SCHUBERTH fil up hjelme.
Under udviklingen af C5 tilbragte vores teknikere mere end 200 timer i SCHUBERTH ejendoms vindtunnel for at optimere hjelmskaldesignet. Disse undersøgelser sammen med et nyt neckroll-koncept, der sikrer en perfekt forsegling af bunden af hjelmskallen, gjorde det muligt for C5 at opnå det bemærkelsesværdige resultat på 85 Dba ved 100 km/t på en nøgen cykel.


LYDEN AF STILHED
SCHUBERTH C5 bekræfter sin førende position med hensyn til aeroakustikkomfort med kun 85 dB(A) ved 100 km/t på en nøgen cykel. Takket være vores in-house vindtunnel har SCHUBERTH optimeret hver enkelt komponent til aeroakustikkomforten både indeni og udenfor hjelmen. Resultatet er et uovertruffen lydisoleringsniveau beriget af den helt nye halsrulle.NYT LUFTINDTAG
Styrthjelmen introducerer et luftindtag med med et vaskbart og udskifteligt filter til korrekt vejrtrækning, mens du kører under ekstreme forhold. Knapperne giver nem justering af den variable betjeningsventil foran.NYT VENTILATIONSSYSTEM
Ventilation gør C5 til en game changer i kategorien Flip-up hjelm. En optimal termoregulering af hovedet maksimerer rytterens ydeevne og komfort. Af denne grund er C5 designet til at kombinere den ultimative ventilation med det dobbelte hageluftindtag med udskifteligt filter, kombineret med en ny rygspoiler med luftudblæsning og udækkede EPS ventilationskanaler.SCHUBERTH INDIVIDUELT KONCEPT
Flip-up hjelmen sætter et nyt benchmark med hensyn til komfort. Standard hovedpuden er udviklet til at tilbyde kompromisløs komfort til alle vores kunder, men dem med "ekstrem hovedform" er normalt tvunget til at gå på kompromis med pasform og størrelser. For SCHUBERTH er kompromis ikke en mulighed, så med C5 introducerer vi det "individuelle koncept". Et specifikt program havde til formål at sikre den maksimale komfort til rytteren, hvilket giver mulighed for at tilpasse den indvendige polstring med flere tykkelsesmuligheder for sider, ryg og kindpuder. (Tilpasning af hovedpude tilgængelig for størrelser M/L/XL). Ekstra tilkøb.


SIKKERHED FØRST
Hos SCHUBERTH er sikkerhed vores hovedfokus. Med C5 introducerer SCHUBERTH sin første hjelm med P/J og ECE-R 22.06 Homologation. Dette inkluderer en ny DFP glasfiberskal forstærket med kulfiber for forbedret stødabsorbering og lettere vægt.
Ligesom hele SCHUBERTH-kollektionen er C5-fordelene ved Anti-Roll-Off-systemet forbundet med en hagestrop i en ny avanceret position for forbedret komfort på halsområdet.

 

VISIRHUKOMMELSESFUNKTION
Det er altid de små detaljer, der gør forskellen mellem en almindelig hjelm og en SCHUBERTH. Introduceret for første gang på E1-toppen, er hukommelsesfunktionen nu også inkluderet på C5-visiret. Med denne funktion vil den nøjagtige position, der vælges med hagestangen lukket, blive bibeholdt efter åbning og lukning af hagestangen.INTERCOM SYSTEM
Den mest avancerede teknologi kun til din SCHUBERTH C5. Ekstremt nem at installere, konfigurere og bruge, SC2 sætter en ny standard for motorcykelkommunikation. HD-højttalerne og tre antenner til FM-radio, Bluetooth Intercom og Mesh Intercom er allerede forudinstalleret i SCHUBERTH C5. SC2 er ekstremt enkel at installere: Sæt HD BOOM-mikrofonen i, fjern dækslerne bag på hjelmen, frigør fjernbetjeningshuset på siden, sæt begge i stikkontakten, tænd dem, og du er klar til at køre!


MESH 2.0
Takket være den nye Mesh 2.0-teknologi leverer SCHUBERTH SC2 et uovertruffent niveau af intercomforbindelser, der omdefinerer konceptet "kommunikationsnetværk". Med Mesh 2.0-teknologi er det nu muligt at forbinde med et stort set ubegrænset antal deltagere. Derudover tilbyder vores nye system de nyeste HD-højttalere og mikrofon fra Sena, den avancerede støjkontrol, den digitale assistent og et udvalg, der kan sammenlignes med de mest effektive produkter på markedet.


Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Vi anbefaler også :