View:
Produkter / side
Sorter efter
 Brugt E-force X3 i blå 

 Jinma J1 kabinescooter incl nr. plade 

 E-Force R5 kabinescooter incl. nr. plade 

 E-FORCE kabinescooter i forskellige farver 

 E-Force X1 kabinescooter i  rød incl. nr. plade 
 E-Force X1 kabinescooter i blå incl. nr. plade 
Side:
Als største udvalg i elscooter og kabinescooter og det gælder både nye og brugte. Vi har stor viden og erfaring på området og vi står klar til at finde det helt rigtige køretøj til dig, som dækker lige præcis dit behov. Har du ikke prøvet en elscooter eller kabinescooter før, så har vi mulighed for sammen, at sætte dig ind i tingene og gør dig klar til din første prøvetur. Stort set alle kan køre en elscooter/kabinescooter og der er ingen krav om kørekort. Vi sætter altid en stor ære i at når du handler med os er det trygt, det er kvalitet og at det er mærker som vi kan stå inde for.

Hvorfor vælge en elscooter/kabinescooter:
Det en elscooter/kabinescooter kan give dig, er i den grad frihed! - Og som ældre eller gang besværet er dette en super opfindelse, for med lang rækkevidde og mulighed for selv at handle ind, er det med til at gøre din hverdag lettere. Vores erfaring er uden tvivl, at når først man har prøvet og taget en beslutning, så bliver der med stor glæde kørt hver dag. Vi har også mange der kører året rundt og der er kabinescooteren selvfølgelig en stor fordel, for der sidder man godt i læ og tørvejr. Det bringer glæde i hverdagen at kunne klare sig selv.

Udover vores mange års erfaring inden for området, så har vi et stort flot udvalg, det gælder både de almindelige elscootere, 3 og 4 hjulede, men også de nye flotte kabinescootere. Alt sammen til konkurrence dygtige priser og med finansierings muligheder.

Funktionelle ændringer og tilbehør:
Vores dygtige mekaniker lave funktionelle ændringer, hvis der er behov for det. Og selvfølgelig kan vi montere ekstra udstyr som punkterfri dæk, bagagebokse, spejle, kurve. Har vi ikke lige det du søger, så har vi et godt samarbejde med producenter inden for området og bestiller det gerne hjem.